Ерик Риенстра - ОСТРОВ ШЕРМАН КАЛИФОРНИЯ, САЩ

Eric Rienstra

Fuel's Legacy Extended with Eric Rienstra from Slingshot Kite on Vimeo.

Кой е Ерик Р? Ерик Риенстра.....имаш в предвид страния бездомен циганин, който спи в храстите и няма телефон или кола. Той е тотален f#*cking slacker, само кара, яде и спи. Той напусна дома се в деня на завършването на гимназията и от тогава не е спрял да следва вятъра.

Коя е любимата ти екипировка и защо?Fuel с бар Comp Stick и Asylum с автомати RADs. Тази екипировка е подходяща за това което аз харесвам, мощни лупове и откачени трикове в парка, на гладка вода или при вълни.

Защо Slingshot? Когато за пръв път започнах да се занимавам с кайт вече имах дългогодишен опит с други спортове с дъски, като сноуборд и скейтбординг и вече бях много навътре с sliding-а и grinding-а. Така че щом се научих да стоя изправен срещу вятъра аз започнах да се пързалям по дървени трупи, скали и всичко което намирах. Всичко това доведе до бързото унищожаване на моята голяма тъпа дъска за начинаещи. И когато отидох до магазина да си купя нова дъска и в момента в който видях Slingshot Zeppelin аз бях OMG или WTF. Тази дъска беше малка, с форма на уейкборд и беше както Slingy го наричат Dura Grind Base, „можете да слайднете всичко“ беше написано на стикера. Продадено. От тогава Slingshot прави кайт екипировка която аз бих си я купил непременно, ако не ми я даваха.

Коя е любимата ти бира? А сапун? Sierra Nevadaи какъвто сапун мога да открадна от хотела.

Ти си на бар, какво предпочиташ, „да бъдеш трезвен и всички са грозни“ или „подпийнал и всяко момиче е секси“? Нямам време за кучки, трябва да се съсредоточявам върху моите motherf#*kin богатства.

Имаш ли водещ крак?  Аз съмgoofy но става все по-трудно да се каже тези дни.

Какво предпочиташ „Политическа корекност“ или „F#*k това, кажи го както е“ Да казваш нещата както са е единствения начин за политическа коректност.

Какво мислиш за AirStyle? И защо? „Огледай се наоколо, виж хубаво това място/ Тук няма място за нетолерантност към другите раси/ Ние не се интересуваме дали си черен, бял, червен или кафяв /Дали живееш тук или идваш от друго място/ Ние сме с вас ако и вие сте с нас“ Tribal Seeds

Кой ти е повлиял? И защо?  Аз съм наистина повлиян от про уейкбордистите като Derome и Shredtown Crew, както и от про сноубордистите като Dylan Thompson и Travis Rice. Всички те са супер креативни и разцепват всичко каквото е пред тях.